axelle.punt.nl
Een armoedige kop.

Mijn maman verdeelt de populatie in mensen mèt een armoedige kop en zij die deze toevoeging ontberen en daarom maak ik nog maar even een afspraakje met de kapper.

Van nature ben ik gelukkig gezegend met een nobel voorkomen en een natuurlijk sjieke golfslag, gelijkmatig als de Atlantique op een kalme zonovergote dag en ga ik maar twee keer per jaar naar de kapper want ik heb er een stronthekel aan, maar o wee als ik arriveer in La France en mijn krullen waaieren mij volgens de etiquette iets te wild rond de welgevormde oortjes, dan breekt de pleuris los.

Werd er maar flink gescholden, geslagen of anderszins kabaal gemaakt maar nee, slechts die ene opgetrokken wenkbrauw die mij in gedachten reeds doet verstijven, dient tot elke prijs vermeden te worden.

Eerlijk is eerlijk, verder is alles geoorloofd.

Oude kleren, een vlekje mag best, zonder bh in je paarse hemdje de wereld trotseren is helemaal ok, naakt in het zwembad wat haar betreft, een joggingbroek met crocs eronder allez, c'est la campagne, het hartstochtelijk beminnen van de buurman o lalalala, c'est La France maar....

Het hebben van een armoedige kop is een doodzonde.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl