axelle.punt.nl
Mon Amant .
La France aug. 2014 Alain
 
Zelfs Joost was op de hoogte maar uiteraard had mijn broertje Gui  het rotgeintje verzonnen, want dat was het, bedoeld om mij te uit de tent te lokken ten overstaan van mijn familie.                                               
Mijn broertje Gui, die aanvankelijk met ons zou reizen maar die toch een dag eerder zou arriveren  dan wij, en dus ruimschoots de tijd had.      
's Middags of aan het begin van de avond zou Alain langskomen met een trekker om een veldje om te ploegen en glad te maken zodat mijn vader er aardbeien of sla of zoiets op kon zetten. 
De dag van mijn aankomst had hij mij keurig een  berichtje gestuurd dat hij er niet zou zijn omdat hij zijn dochter van het vliegtuig ging halen die naar Spanje op vakantie was geweest, een appje dat ik niet gekregen had omdat er hier in de campagne geen internet te ontvangen is.
 
Gelukkig kletst mijn maman veel en graag, dus ik wist het wel, hoewel ik het niet acceptabel vond dat hij er mijn eerste avond niet was.
Zijn appje  dat twee dagen later binnenkwam, maakte iets goed, maar niet alles.
Ik hoorde zijn tractor eerder dan ik 'm zag en kon het niet uitstaan dat ik reikhalzend maar nerveus naar het moment uitkeek hem te zien.   
Zijn glimmend gepoetste trekker betrad het erf, daar waar mijn broertje en Joost eerder eenvoudig een stuk  van het hek hadden weggehaald.
De cabine was omgeven met donker glas zodat ik hem niet maar hij mij wel goed kon zien, wat hem een voorsprong gaf.                                                            
Terwijl ik met mijn papa en maman en Joost zo stond te kijken naar de trekker die zich een weg ploegde door de droge met stenen bezaaide grond, en wij de kracht van de machine bespraken, daar kun je toch met de hand niet tegenop, ahh de diepgang van de conversaties à la campagne,  werden er van achter twee handen zacht maar onmiskenbaar, laag op mijn heupen gelegd.  
Ik wist meteen zonder te begrijpen, Alain zat immers in die glimmende trekker daar recht voor ons, dat hij dat was, zijn geur, zijn krullen in mijn hals en zijn veel te lage stem waarmee hij: "bonjour madame", in mijn oor bromde.
 
Ik was te gelukkig om verbaasd te zijn en genoot slechts van het moment zijn lijf zo achter me te hebben en al die kriebels die dat teweegbracht.         
Mijn papa en maman hadden Alain niet gezien, tot mijn papa opeens uitriep: "joh dat is Gui op de trekker", en mijn moeder met veel oh la la's en ahs,  Alain ontdekte.
Hij liet me maar langzaam los,  schoof zijn hand nog even omhoog naar mijn buik voordat hij mijn familie begroette.
Toen mijn broertje klaar was met zijn werk en het veldje mooi omgeploegd, geëgaliseerd en klaar om beplant te worden achterliet, plaatste de mannen Alain en Joost het hek weer terug, onder supervisie van mijn papa .
Gui had de trekker bij Alain geparkeerd en stak thuis de fik in de barbecue.      
 
Ik had geen zin in mijn maman en stuurde haar naar haar gasten, een argument waar ze wel gevoelig  voor is, de keuken uit zodat ik even tot mezelf kon komen van de onverwachte ontmoeting met mijn fermier,  pardon agrículteur. 
Mijn elegante boer die mij vannacht mee zijn heerlijk geurend bed in zou nemen, waarom was hij anders immers zo stilletjes achter mij verschenen .
Ik vond nog wel dat hij het eerst netjes moest vragen, een klein beetje schutterig zou gepast zijn, hij hoefde er niet van uit te gaan mij als een rijp appeltje in zijn bed te doen rollen.
Ik bracht schalen salades naar buiten en iedereen hielp zichzelf  aan de overvloed aan drank en spijzen.
Ik had geen honger en ging bij mijn papa zitten.
Alain zat met mijn broer in een diep gesprek gewikkeld over landbouwkundige inzichten maar kwam even later mijn kant op met een bord vol eten, waar hij smakelijk van zat te kluiven.
Wij informeerden beleefd naar elkaars families en buiten het frequenter worden van de intense blikken, de lachjes, de terloopse aanrakingen, vond hij dat ik niet alleen rode wijn moest tetteren, en hield mij een worstje voor.
Ik beet 'm in zijn vinger, waarop hij met  diepe stem zijn "aaahhh", liet horen terwijl zijn ogen in de mijne van alles te weeg brachten.
"Reste chez moi madame", ik voelde zijn spanning. 
Ik liet de stilte duren, "on verra", antwoordde ik, "geeft u mij dan nog maar wat te eten, ik zal het nodig hebben".
Ahh,  daar moet hij om lachen, waren we alleen geweest dan had er nu een bulderlach geklonken, maar hij is discreet, mijn boer.
Ik maakte me van hem los, we zijn zo zelden bij elkaar, mijn familie, en ik hoor Joost honderduit praten over zijn stage tegen mijn papa, ach die beelden, ik drink ze in.
Toen mijn papa en maman aankondigden naar bed te gaan, fluisterde Alain in mijn oor dat hij even verderop op mij zou wachten,  en wenste iedereen uitgebreid "bonne nuit".    
 
Aan zijn arm leidde hij mij naar zijn huis maar pas toen we het verlichte erf betraden en we elkaar konden zien,  volgde o zo langzaam de eerste zoen, voorzichtig tastend,  aftastend.
Zijn bedrieglijk trage tempo ontketende krachten die geen weerstand duldden.
De sfeer was losjes en we maakten grappen terwijl we elkaar ontdeden van de kleren maar onze ogen spraken boekdelen. 
Zijn licht kaki overhemd dat zijn getinte huid zo mooi doet uitkomen, mijn t-shirt, zijn iets donkerder kaki korte broek met dezelfde kleur reeds behoorlijk opbollende boxer.
We zoenden nog maar eens en zijn ding duwde op eigen kracht mijn rokje omhoog, waar we vreselijk om moesten giechelen, wat over ging in een kreuntje van zijn kant omdat ik 'm bij zijn stevige brede billen tegen me aanduwde. 
Ik nam hem bij de hand en duwde 'm op zijn eigen bed waar ik de boel eens flink ging verkennen, te beginnen bij zijn benen die ik uit elkaar legde, langzaam omhoog naar zijn buik waarbij ik dat steigerende apparaat slechts licht beroerde met mijn lippen, wat hem al een zuchtend: "nonnon" ontlokte.
Langzaam werkte ik me omhoog en liet 'm kijken voor ik me op zijn mond liet zakken maar niet lang, ik wilde hem, en leidde zijn harde pik in me oh, dat heerlijke geladen moment van het binnengaan.
Ik bewoog niet veel en zijn kundige vingers deden wat ze moesten doen en ik kon niet voorkomen dat ik me orgastisch om zijn dikke lul krampte. 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl